Rosa besök

Det är inte klokt vad fort tiden går. I går hade vi i Du kan sjunga gospel Stockholm vårt sjätte rep för terminen.

Höstmörkret är här men Oktober är rosa. Ingen har väl missat att cancerfondens rosabandetkampanj äger rum i oktober varje år. Igår på körrepet hade vi besök av tre härliga tjejer som jobbar extra hårt med kampanjen i år. Anna Beson, entreprenör, författare, konstnär mm. Lulu Carter Inredare, författare och programledare, och Anna Book sångerska.

Anna Benson har skrivit en jättefin bok, Rosa Kokboken, där tjugo kända kvinnor på ett fint sätt berättar lite om sig själva och sina möten med cancer. Några har själva drabbats andra berättar om nära och kära och vänner. För att väga upp allt det negativa i dessa berättelser har var och en också fått dela med sig ett riktigt favoritrecept, därav namnet Rosa Kokboken.

Tjejerna signerade böcker så pennorna glödde, vi var många som ville köpa. Boken kostar 200 kr varav 100 kr går oavkortat till cancerfonden.

En av tre får cancer i Sverige idag men  tackvare rosabandetkampanjen och andra gåvor till cancerfonden kan man rädda fler och fler. Vi är många som har nära och kära och vänner som drabbats.

Jag tycker Rosa Kokboken är en jättefin present eller julklapp. Den finns att köpa via länken nedan, men upplagan är begränsad.

http://www.rosakokboken.se/

Låt oss fortsätta rädda liv!

Kram S

 

 

En reaktion på “Rosa besök

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *